اولین نشست مشترک مسئولین دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی با مدیران سازمان امور مالیاتی کشور برگزار شد.

۱۵ اسفند ۱۳۹۴ | ۱۷:۳۵ کد خبر : ۱۲۴۳۲ اخبار و رویدادها
تعداد بازدید:۲۰

به گزارش روابط عمومی واحد تهران مرکزی، دکتر شعبانعلی صفری ثابت معاون برنامه ریزی و امور اقتصادی دانش بنیان در این نشست با تاکید بر عملیاتی کردن قراردادهای پژوهشی ودانش بنیان گفت: حضوردانشجویان کارشناسی ارشد و دکتری، تنوع رشته گرایش های متعدد و حضور استادان مجرب و متخصص در واحد تهران مرکزی از مجموع عواملی هستند که می توانند در روند عملیاتی کردن طرح های پژوهشی با همکاری سازمانهای مختلف نقش تاثیرگذاری در تصمیمات نهادهای مختلف کشور داشته باشند.

این گزارش حاکی است، محمدرضا عبدی معاونت پژوهش، برنامه ریزی و امور بین الملل سازمان امور مالیاتی کشور در سخنانی با بیان اینکه پروژه های تحقیقاتی سازمان امور مالیاتی کشور بر اساس نیاز سازمان و تعریف پژوهشی الویت بندی شده است افزود: ساختار حاکم بر سازمان امور مالیاتی کشور به طوری است که می توانیم از همکاری افراد متخصص و مجرب در همه زمینه ها استفاده نماییم.

وی تاکید کرد: اگر بخواهیم هر کاری در سازمان ماندگار باشد باید پایه علمی و پژوهشی داشته باشد.

در ادامه دکتر زمانی مدیرکل پژوهشی سازمان امور مالیاتی کشور در سخنانی با تاکید بر اینکه پژوهش باید به توسعه منجر شود اظهار کرد: پژوهش و توسعه همراه هم هستند و توسعه امروز مبتنی بر ساختارهای اجتماعی و فرهنگی خارج از هر سازمانی است.

بر اساس این گزارش، دکتر علیرضا فیض بخش معاون پژوهش و فناوری واحد تهران مرکزی در سخنانی  اظهارکرد: واحد تهران مرکزی با داشتن پتانسیل های بسیار بالایی که دارد می تواند در فعالیت های پژوهشی و کاربردی مختلف فعالیت نماید.

این نشست به همت معاون برنامه ریزی وامور اقتصاد دانش بنیان واحد تهران مرکزی و با حضور جمعی از مدیران سازمان مالیاتی کشور و معاونین ، روسای دانشکده ها و مدیران گروههای مختلف آموزشی واحد تهران مرکزی از جمله : اقتصاد، مدیریت، حقوق، کامپیوتر، معماری و شهرسازی برگزار شد که پس از بحث و تبادل نظر در حوزه های مختلف تحقیقاتی و پژوهشی مورد نیاز دو سازمان، به نقطه نظرات مشترکی دست یافتند.

از جمله پیشنهادات مشترک دو طرف می توان به : برگزاری  همایش های  ملی وبین المللی ، تالیف کتاب، برگزاری کارگاههای آموزشی کوتاه مدت، برگزاری کلاسهای ضمن خدمت الکترونیک، معرفی کارآموزان ، اجرایی کردن طرح های پژوهشی سازمان، گسترش بخش IT ، توجه به امور حقوقی، فرهنگ سازی و... اشاره کرد.انتهای پیام/

نظر شما :